Vanavond, 5 november 2018, is er een presentatie over remrevisies e.d. voor de clubledn tijdens de clubavond
Op zondag 17 september wordt de jaarlijkse nazomerrit voor leden en hun partner gereden. Bijeenkomst voor de rit is om 10.00 uur bij Café 't Ven, Straelseweg Venlo.
Op zondag 9 juli 2017 is de jaarlijkse zomerrit en aansluiten de BBQ voor leden. De leden worden om 10:00uur verwacht bij Koffieschenkerij de Genuuijerie in Venlo. De BBQ is om 18:00 in Belfeld.
Op 5 december 2016 is de website van de Oetlaotklep vernieuwd. Belangrijkste reden was dat het oude systeem niet meer aan de laatste eisen voor beveiliging tegen ongewenst gebruik voldeed. De website is flink vereenvoudigd en tevens geschikt gemaakt voor smartphone en tablet gebuik.
Op zondag 18 september 2016 wordt de nazomerrit voor leden gereden. De leden zijn hierover geïnformeerd. Verdere informatie is te vinden bij de Agenda
Op zondag 17 juli 2016 is de jaarlijkse zomerrit met BBQ voor leden.Verzamelen is vanaf 9:30u bij Hotel Asselt, Oude Baan 6, 6071 NP Swalmen. De prachtige rit welke is uitgezet door Benno en Jan-Peter start om 10:30u, is ongeveer 90km lang en eindigt omstreeks 17:30u bij op het bekende adres in Belfeld waar aansluitend de BBQ voor leden begint.
Op zondagochtend 29 mei verzamelden zich 15 equipes bij de Middelt in Kessel. Het was een gezellige drukte en de leden met hun partner/introducé genoten van de heerlijke koffie met Limburgse vlaai de door de zeer vriendelijke gastvrouwen geserveerd werd. Rond 11:00 uur vertrokken de auto's voor de door Peter en Do uitgezette prachtige route door de Peel. Hoewel er slecht weer was voorspeld, bleef het lang droog. Alleen het laatste uur moesten de cabrio's het kapje op. Halverwege de route was er een gezamenlijke stop bij Restaurant Blank Water bij de visvijver in Someren.
Op maandag 7 december bezochten zo'n 25 leden de aluminium gieterij MGG te Tegelen. De leden werden zeer gastvrij ontvangen en kregen eerst uitleg over de historie van het bedrijf en de uitleg over het gieten. Omdat MGG veel gietwerk levert aan de vrachtwagenindustrie als ook aan de autoindustrie, was het juist extra interessant. Daarna kregen de leden een rondleiding in de fabriek. Het was een zeer interessant en informatief bezoek.

De eerstvolgende clubavond is niet op maandag 4 maar maandag 11 januari 2016.
Op zondag 8 november is er een bezoek gepland voor leden aan het Rosengart Museum in Bedburg, Duitsland. De leden zijn via Afsrpeken.nl op de hoogte gebracht over informatie van het bezoek.
Op zondag 13 september wordt de nazomerrit voor leden gereden. De leden kunnen zich via afspreken.nl opgeven. Verzamelen is om 10:30 bij café Quatre bras in Steyl.