Clubavond 07-09-2020

AfmeldingenBestuur:  Gerrit Hillen.
Afmeldingen  Leden:   Leden die zich niet hebben aangemeld. Deze keer was aanmelden verplicht.

Na 2 maanden te hebben “stilgelegen”, zijn we met ongeveer 25 Leden te gast in het Limburgs Schutterij Museum op Steijl, waarvoor nogmaals onze dank aan de vrijwilligers aldaar.

Schutterijmuseum


Vooralsnog is geen zaalhuur verschuldigd, maar bij de volgende bijeenkomst wordt van de Club een vrijwillige bijdrage gevraagd.


Na de laatste bijeenkomst te hebben gehad op 6 juli 2020 bij Hans Henderickx in Venlo, hebben we deze speciale locatie weten te regelen met medewerking van Walter de Moor, om zolang gebruik te mogen maken van het Limburgs Schutterij Museum, totdat de andere beoogde locatie definitief zal worden.
Als bestuur vinden we het belangrijk om, gezien de huidige beperkingen, elkaar toch weer fysiek te kunnen ontmoeten enervaringen, verhalen, etc. te delen. Daarom hebben we besloten weer een vergadering / praatavond te laten plaatsvinden.We merken dat ook onder de leden daar wel behoefte aan is.  Vandaar deze clubavond.

Mededelingen van huishoudelijke aard: schriftelijke aanmelding vooraf aan de praatavond is verplicht en aanmeldingbij binnenkomst middels een consumptiekaart al waar de genoten consumpties worden genoteerd en aan het einde bij vertrek dienen te worden afgerekend. 

De nieuw opgezette rubriek op onze site wordt regelmatig bezocht. Het dient als een soort van ruilbeurs, onderdelenaanbod, plaatsen van foto’s, oldtimer nieuws, verhalen of andere ervaringen op oldtimer gebied. Aanrader; bezoek onze Clubsite maar eens en deel evt. je ervaringen.

We hebben gekeken of er behoefte en belangstelling is voor nog 2 activiteiten binnen onze Club.Te weten de Technische Dag en een Najaarsrit.  Ongeveer  14 leden voelen hier wel voor.Walter Langen en Bart Sanders willen de taak op zich nemen om een rit te maken met een picknick gelegenheid, waarvoordank.  Zondag 4 oktober 2020 zal deze Picknick-najaarsrit dan plaatsvinden.

De Technische Dag zal plaatsvinden op zaterdag 10 oktober 2020, mits voldoende technische aanmeldingen en mits Gerrit die dag ook aanwezig kan zijn.  Dus hierbij is nog even de vraag of dit doorgaat. 

Ad Mathijs is bezig met een restauratieproject aan zijn oldtimer en heeft hier foto’s van gemaakt die hij evt. op de praatavond van maandag 5 oktober 2020 wil presenteren en met de nodige uitleg, waarvoor reeds onze dank.

Rond 09:00 uur was de sluiting van de vergadering en aanvang informeel samenzijn in het Museum