Clubavond 03-06-2019

Afmeldingen: 

  • Bestuursleden (Gerrit, Erik)
  • Leden; t.w. Dennis Case en Bernd Kessels

We hadden vanavond 3 Gast-introducees en een Lid voor de 1e keer op de Clubavond aanwezig.

  • De heer Ed Slap, o.a. van de MG Club en “de Plaats” in Maasbree.
  • De heer Herman Reinders, van o.a. de MG Club en Borderline organisatie.
  • De heer Will Pustjens uit Oud Roosteren, o.a. Lid van OCCC-Heel en Oldtimer-club “Het Berghoes” in Posterholt.
  • De heer Sean van Hameren; tevens jongste lid van onze vereniging, gespecialiseerd in Volkswagen.

Technische dag van Zaterdag 11 mei was weer een groot succes, mooi weer en we hebben vele leden kunnen helpen met technische problemen aan hun voertuigen. We bedanken Ger voor het wederom beschikbaar stellen van de ruimte en Gerrit en overige leden voor hun inzet en aanwezigheid.

Zondag 26 mei, onze 1e Rit van het jaar de Lenterit, uitgezet door Carel van Vught en Harry de Greef. We bedanken beide heren voor hun inzet en moeite om hier weer een mooie rit van te maken.
Opmerking van o.a. Benno Kroese: Zou fijn zijn om rond de lunchtijd een gezamenlijke plaats af te spreken,waar we elkaar treffen, zodat je de deelnemende Leden kunt spreken en de voertuigen te bekijken.Sommige leden vonden dit jammer.Nu was het zo, dat alleen bij het vertrek men elkaar even zag en sprak en na de start iedereen was verdwenen. De Zomer / BBQ rit vormt hier uiteraard een uitzondering op omdat iedereen dan ’s avonds elkaar weer bij de BBQ ziet.
Degene die dan de rit uitzet, zou dan van te voren bij een restaurant op de route een reservering moeten doen van het aantal voertuigen en personen. En dat men dan die dag voldoende plaats voor vrijhoudt.

Zondag 14 onze Zomerrit met BBQ. (Ger kijkt nog ff wie de rit gaan uitzetten)
Erik, zou jij a.u.b. na terugkomst, dus eind deze week, begin volgende week de Datumprikker / Afspreken.nl naar alle leden per mail willen sturen, zodat we uiterlijk 1 juli de deelnemers weten, dit i.v.m. inkoop vlees en drank e.d. Heb de datum van 1 Juli strak aangehouden, omdat er altijd wel “laatkomers” zijn en dan hebben we nog wat speling. Jan Kusters heeft aangeboden nog een keer te helpen met inkoop vlees en drank bij zijn contacten. Ik neem met hem contact daar over op en ga ook met hem mee en dan weet ik het voor volgend jaar en heb dan een soort van draaiboek voor de BBQ inkoop.
 Erik; kijk ff naar het aantal kolommen: 

  1. alleen deelname rit, met of zonder partner
  2. alleen deelname BBQ, met of zonder partner
  3. deelname Rit en BBQ, met of zonder partner

Misschien ff de Datumprikker of Afspreken.nl van vorig jaar erbij pakken,

Voor zaterdag 13 juli hebben we ong. 8-9 leden om te helpen met pbouwen; We beginnen om 15:00 uur.

Maandag 15 juli beginnen we om 20:00 uur en met opruimen en afbreken bij Ger, ook hier ong. 10 leden.

Erik; Opzegging van Totoweb, is gedaan zoals je weet. We hebben ook de opzegbevestiging. Volgens mij hebben we de site nog tot 1 juli, maar jij weet dat wel denk ik. Zou jij dan a.u.b. ook met de Nieuwe Site beheerder contact willen opnemen over hoe verder. Domeinnaam-overname, e-mail adres e.d. Dit vraag ik je omdat ik zelf zeer weinig IT kennis en weinig IT ervaring heb en omdat jij reeds die personen kent, had ik begrepen. 

*Op maandag 2 september 2019, houden we de clubavond NIET bij Quatre Bras, maar gaan we op bezoek bij Hans Hendrix in Venlo. Hij geeft ons daar een rondleiding in zijn bedrijf. Alfa’s en nog veel meer…. Ger, kun jij via de mail of de App-groep t.z.t. nog een bericht versturen. Walter de Moor van Quatre Bras is hiervan al op de hoogte; heb ik hem maandag 3 juni doorgeven.

*Maandag 7 oktober 2019, hebben we een presentatie over WD-40 toepassingen via Henk Brouwer. Meer info volgt t.z.t.

*Maandag 4 november 2019, hebben we een presentatie via en door Peter de Groot en Erik over Ledverlichting in Oldtimers. Wat daar allemaal bij komt kijken.

*Jan-Peter Ambaum wil ook nog een keer een presentatie geven over zijn bezoek aan de Mille Miglia, waar hij nu voor de 3e keer is geweest. Hij kan nu nog net zeggen wanneer hij dit gaat doen; wil  eerst nog e.e.a. uitzoeken en sorteren. Hij geeft zelf aan wanneer hij de presentatie wil geven.

*Harry de Greef gaf nog aan dat er op zat. 29 en zon. 30 juni in America en Griendtsveen een tocht is met alleen maar Dafjes, DAF Trucks, Bussen e.d. Info: www.hordtaandemaas800.nl Hub van Doorne is op 1 januari 1900 geboren in Limburg; America.

*Er is evt. een digitale route te maken via “Route-U” (weet niet of het goed geschreven is)

Harry had dit een keer op die site geprobeerd. Zelf ben ik te weinig bezig met deze Digitale routes, maar dat ter zijde.

*De volgende vergadering / Clubavond in op maandag 01 juli 2019 te Quatre Bras

mvgr,  Jos Mulder

                                              E I N D E   V E R S L A G