Informatie van en voor leden

Heb je interessante artikelen, links of andere informatie die je wilt delen, stuur deze dan aan onze webmaster:  info@oetlaotklep.nl


Henk Brauer deelt een stuk van de FIVA ( internationale koepel) over hoe je op verantwoorde wijze met je oldtimer dient om te gaan. Het is in het Duits geschreven. We hebben het dus over “ein Leitfaden mit schöne Illustrationen”.


Jeroen Engels is momenteel bezig met de restauratie van een Daf55. Hij heeft zich tot doel gesteld om met deze wagen de Legend Boucles Rally in de Ardennen te rijden en het finishpodium te halen. “Just for fun!” roept hij. Maar gaat het lukken? Volg zijn verrichtingen op facebook: https://www.facebook.com/Daf55RallyTips:


Ger Basten tipt https://www.pricewise.nl/blog/oldtimer-rijden-in-de-winter/


Mededelingen:
Peter de Groot bedankt alle vrijwilligers die de perfecte organisatie van de Najaarsrit op zondag 15 september 2019 mogelijk hebben gemaakt.

Onze Technische Commissaris Gerrit Hillen heeft met zijn fantastisch mooie Cadillac Sedan De Ville uit 1962 de opening van de kinderboekenweek voor de basisschool de Harlekijn ondersteunt op woensdag 2 oktober 2019 . Zij waren voor “een vossenjacht” op zoek naar speciale vervoermiddelen in de Klingerberg in Blerick . Namens juf Mieke, bedankt!