Productdemonstratie: TSL

Op 14 februari 2022 was het eindelijk weer zover! Na een zeer lange lockdown periode, konden de club bijeenkomsten weer opgestart worden. De feestelijke avond werd opgeluisterd met een gastspreker. Remco Lablans van handelsonderneming www.lare.nl kwam ons verblijden met een product presentatie over TSL. Velen keken uit naar deze avond. De ervaren gebruikers hadden hun boodschappenlijstje al klaarliggen.  De kritische gebruikers hadden ook hun lijstje gemaakt. Echter, dit was nog gevuld met vragen. En de nitwits? Die waren gewoon benieuwd. Ze hadden al veel gehoord en wilden de demonstratie met eigen ogen zien. Het was duidelijk dat, ondanks de rondrazende Omicron variant de opkomst bijzonder hoog was.

Vol lef had Remco zijn opstelling in het midden van de zaal opgebouwd. Hij had niets te verbergen, zei hij. “Het is geen goocheltruc, het is wetenschap.” Een tribunaal van pseudo-geleerde heren omsingelde hem en legde direct een spervuur aan vragen voor, zelfs nog voordat Remco zijn befaamde demo kon geven. Vol zelfvertrouwen en met veel instemmend geknik van de aanwezigen beantwoordde hij ieders vraag. Die varieerden van de houdbaarheid van het product (gesloten minstens 5 jaar, geopend minstens 2 jaar) tot de beste manier om geknoeide productresten te verwijderen (met remmenreiniger).  Ronduit hilarisch was zijn advies om motorolie resten van de oprit te verwijderen met Head & Shoulders.

Omdat de tijd begon te dringen werd het vragenvuur eventjes onderbroken, zodat Remco aan de demonstratie kon beginnen. Al snel draaide de opstelling en met het opleggen van de gewichtjes stegen de eerste rookwolkjes op: We zagen lager slijtage bij oplopende druk ontstaan.

Na toevoeging van TSL gebeurde dit uiteraard niet.

En ach Remco, ondanks je prachtige demonstratie en uitleg (die overigens op  youtube nog eens nagekeken kan worden), de beste verkoopargumenten komen meestal van de tevreden gebruikers.

Gerrit gebruikt TSL al jaren in zijn oldtimer en zweert bij hoog en laag dat de auto er een stuk stiller van geworden is. Zozeer zelfs, dat hij het ook gebruikt in zijn moderne auto voor dagelijks gebruik.  En zo waren er meerdere positieve geluiden te horen. De beloofde brandstofbesparing kon helaas niet bevestigd worden maar werd ook zeker niet bestreden. Menigeen besloot dan ook om het experiment aan te gaan en zich te vervoegen in de rijen der tevreden gebruikers.
Het was dan ook niet verwonderlijk dat Remco zo’n enthousiaste fan-schare een korting kon aanbieden. De producten gingen als warme broodjes van de hand.
Om 21:30 moesten we, wegens de wettelijke verplichte sluitingstijd om 22:00 er een einde aan maken.  Remco werd hartelijk bedankt voor zijn komst en zijn passievolle presentatie.  Namens de vereniging mocht hij een lekkere fles rode wijn ontvangen… ook smeermiddel zeg maar…!

Naschrift
Omdat niet alle leden aanwezig konden zijn, heeft Remco een speciale kortingscode voor onze club beschikbaar gemaakt voor uw aankopen op www.lare.nl.
Vul de code bij het bestellen in zoals weergegeven op onderstaande afbeelding. En activeer deze door op Oké te drukken .

Levert toch weer een mooie 15% op!