Oetlaotklep breidt FEHAC Strategie Nota uit

Zaterdag 23 maart 2024 vond de Algemene Leden Vergadering (voorjaarsuitgave) plaats in Bunnik.

Er waren naast de standaard ALV zaken twee grote “brokken” te verwerken. De zaal was vol met ca. 65 vertegenwoordigers van de aangesloten oldtimer verenigingen.

Een van de twee grote besluit elementen was het NRME met inderdaad een fiks aantal besluiten met discussies die moesten worden afgewerkt.

Het tweede element op de agenda betreft de nieuwe FEHAC Strategie Nota. In het voortraject is deze nota aan de clubs uitgedeeld met het oog op eventuele commentaren, toevoegingen of veranderingen. Zaken die tijdens de ALV vervolgens worden besloten of afgewezen.

Ons clublid Bart Sanders zag dat er naar zijn mening in de strategische doelstellingen één doel ontbrak. Het betreft het gebruik van schone/synthetische brandstof voor onze oldtimers.

Na voorbereidende uitwisseling met ons eigen bestuur, de verenigingen BMW Mono Club en MGTTO bleek dat dit inderdaad wel eens het geval zou kunnen zijn.

Tijdens de ALV heeft De Oetlaotklep deze nog toe te voegen doelstelling dan ook gepresenteerd.

En met succes! De toevoeging van dit doel aan de Strategie Nota is door de aanwezige clubs besloten.

Hier beneden kun je de complete door ons gepresenteerde tekst nalezen. De vet gedrukte paragraaf wordt aan de FEHAC Strategie toegevoegd.

Groet!

Bart Sanders en Jos Mulder