Bedrijfsbezoek- Cabrio-events

Op 2 september heeft ons lid Hans Hendericks “de Oetlaotklep” uitgenodigd om de clubavond op locatie te houden.  Volledig overdonderd door de schoonheid van 12 rode en 1 gele, perfect onderhouden Alfa’s, betraden we de bedrijfsruimte op de L.J. Costerstr. 42a in Venlo. Een voor een stonden zijn juweeltjes ons toe te lachen.

Nadat de gebruikelijk vergadering afgerond was, gaf Hans op unieke wijze inzicht in de drijfveren achter zijn bedrijf. Samen met zijn vrouw en zijn zoon regelt hij arrangementen op wens. De rode draad in z’n verhaal is natuurlijk de voorliefde voor Alfa Romeo en de wens om zijn passie met anderen te delen voor een zeer betaalbare prijs.  (Ik hoop dat mijn baas dit leest en zich realiseert dat dit een uitstekende manier van teambuilding is.)

Maar echt los ging Hans pas toen hij over zijn passie begon om een Ferarri race trailer te restaureren. Via een rondreis door Italie, waarbij een originele Fiat 643N transporter uit een ravijn werd opgehaald tot een gedetailleerde uitleg van de werking van het voorbeeld model. We werden allemaal meegenomen in zijn voorliefde voor details.  Helaas kon het resultaat nog niet bewonderd worden maar de diapresentatie maakte dit meer dan ruimschoots goed.

Na dit prachtige verhaal heeft Hans nog een rondleiding gegeven bij zijn buurman roebbersautoschade.nl.  Sjraar Roebbers is  gespecialiseerd in reparatie van auto- en motorschades, restauraties, tuning en onderhoud. Enkele aanwezige “special products”, zoals de elektrische Max Verstappen steps zijn een toonbeeld van vakmanschap.
Zo hebben we toch weer een mooi adresje gekregen voor het strak maken en spuiten van ons kostbare plaatwerk.

Hierna hebben we onder het genot van een hapje en een drankje nog gezellig kunnen napraten tot in de late uurtjes.

Janneke, Clint en Hans bedankt voor de hartelijke ontvangst, de geweldige verzorging en prachtige aankleding van de avond.

Ps. Jan-Peter, wederom bedankt voor het beschikbaar stellen van deze prachtige foto’s.