Clubavond maandag 2 september

Clubavond bij https://cabriorentevents.nl/
 1. Afmeldingen:
  Bestuur: Gerrit Hillen
  Leden: Peter de Groot, Roy Steeghs, Denis Case, Wiel Jaspers, Hanno Lamers, Henk Brauer
 2. Zondag 1 sep. was er in Reuver voor de 14e keer USA Classis Car Treffen door organisator: Gerrit Hillen.
  Door enkele leden van onze Club is het evenement bezocht. Enkele leden van onze club hebben hulp geboden als vrijwilliger op deze dag.
  Volgend jaar zal het in deze opzet door Gerrit voor de laatste keer worden georganiseerd.
 3. Zondag 15 sep. De Najaarsrit i.s.m. MG Club, locatie “De Plaats” in Maasbree. Aanmelding dient voor 11 september te geschieden. Aanvulling op Afspreken.nl volgt nog i.v.m. toevoegen wel of geen partner. Info, zie vorige verslag en site Oetlaotklep
 4. Zaterdag 5 oktober 2019, de 2e Technische dag, Locatie: Ger Basten in Belfeld.Ger zal de week vooraf daaraan weer de gebruikelijke mail sturen met rooster om zich aan te melden.Info: zie site Oetlaotklep.
 5. Maandag 7 okt. 2019 houdt Jos Joosten van WD-40 een presentatie over de produkten van WD-40 en alle toepassingen voor oldtimers. Contact gelegd door Henk Brauer; zie vorige verslagen.Locatie: Quatre Bras. Info: zie site Oetlaotklep.
 6. Ger is bezig met de aanmelding bij de FEHAC. Tijdens meerdere vergaderingen besproken. Ger deelde mee wat de huidige status van aanmelding op dit moment is. Er zal een inventarisatie moeten plaatsvinden van de leeftijd van de voertuigen van al onze leden. Meer info volgt.
 7. RONDVRAAG:
  Jan Kusters merkt terecht op dat de aanmelding voor de Najaarsrit niet geheel compleet dan wel niet geheel duidelijk is t.a.v. wel of niet deelname van partner van een lid en de daarmee gemoeide kosten.
  Antwoord / Actie: Erik, wordt ff naar gekeken en komt dan een nieuwe mail van “Afspraken.nl” met toevoeging.
  Herman Reinders: op 28 en / of 29 september 2019 is er in Gorinchem een Britse Classic Beurs / show. Hij stuurt een link of mail met info naar ons mailadres info@oetloatklep.nl zodat Erik het op onze Clubsite kan plaatsen.
  ————————- E I N D E V E R G A D E R I N G ————————–
 8. Hierna wordt het woord aan Hans Hendericks gegeven die ons een rondleiding door zijn bedrijf en het naburige bedrijf van Sjraar Roebers geeft. We bedanken Hans voor zijn gastvrijheid, presentatie en zeer interessante avond!
  —————————————— E I N D E V E R S L A G ——————-