Archief

Op deze pagina’s staat informatie voor en over de vereniging die bewaard wordt. De vereniging bestaat alweer geruime tijd. Het is jammer als iemand in de toekomst graag iets zou willen weten over het verleden van onze club en daar dan niets meer over kan vinden.

Tegelijkertijd is dit “archief” ook een bewaarplaats voor informatie die niet meer actueel is. De hoofdpagina’s zijn dat gewoonlijk wel en door nu en dan “op te ruimen” blijft alles overzichtelijk, maar toch behouden.

Presentatie remrevisie e.d.

Geschreven: 05 november 2018

Vanavond, 5 november 2018, is er een presentatie over remrevisies e.d. voor de clubleden tijdens de clubavond

Nazomerrit voor leden

Geschreven: 10 september 2017

Op zondag 17 september wordt de jaarlijkse nazomerrit voor leden en hun partner gereden. Bijeenkomst voor de rit is om 10.00 uur bij Café ’t Ven, Straelseweg Venlo.

Zomerrit en BBQ voor leden

Geschreven: 05 juli 2017

Op zondag 9 juli 2017 is de jaarlijkse zomerrit en aansluiten de BBQ voor leden. De leden worden om 10:00uur verwacht bij Koffieschenkerij de Genuuijerie in Venlo. De BBQ is om 18:00 in Belfeld.

Website vernieuwd

Geschreven: 05 december 2016

Op 5 december 2016 is de website van de Oetlaotklep vernieuwd. Belangrijkste reden was dat het oude systeem niet meer aan de laatste eisen voor beveiliging tegen ongewenst gebruik voldeed. De website is flink vereenvoudigd en tevens geschikt gemaakt voor smartphone en tablet gebuik.

Nazomerrit voor leden

Geschreven: 01 september 2016

Op zondag 18 september 2016 wordt de nazomerrit voor leden gereden. De leden zijn hierover geïnformeerd. Verdere informatie is te vinden bij de Agenda

Zomerrit met BBQ voor leden

Geschreven: 16 juli 2016

Op zondag 17 juli 2016 is de jaarlijkse zomerrit met BBQ voor leden.Verzamelen is vanaf 9:30u bij Hotel Asselt, Oude Baan 6, 6071 NP Swalmen. De prachtige rit welke is uitgezet door Benno en Jan-Peter start om 10:30u, is ongeveer 90km lang en eindigt omstreeks 17:30u bij op het bekende adres in Belfeld waar aansluitend de BBQ voor leden begint.

Mooie voorjaarsrit voor leden

Geschreven: 01 juni 2016

Op zondagochtend 29 mei verzamelden zich 15 equipes bij de Middelt in Kessel. Het was een gezellige drukte en de leden met hun partner/introducé genoten van de heerlijke koffie met Limburgse vlaai de door de zeer vriendelijke gastvrouwen geserveerd werd. Rond 11:00 uur vertrokken de auto’s voor de door Peter en Do uitgezette prachtige route door de Peel. Hoewel er slecht weer was voorspeld, bleef het lang droog. Alleen het laatste uur moesten de cabrio’s het kapje op. Halverwege de route was er een gezamenlijke stop bij Restaurant Blank Water bij de visvijver in Someren.

Bezoek MGG geslaagd, volgende clubavond 1 week later

Geschreven: 13 december 2015

Op maandag 7 december bezochten zo’n 25 leden de aluminium gieterij MGG te Tegelen. De leden werden zeer gastvrij ontvangen en kregen eerst uitleg over de historie van het bedrijf en de uitleg over het gieten. Omdat MGG veel gietwerk levert aan de vrachtwagenindustrie als ook aan de autoindustrie, was het juist extra interessant. Daarna kregen de leden een rondleiding in de fabriek. Het was een zeer interessant en informatief bezoek.

De eerstvolgende clubavond is niet op maandag 4 maar maandag 11 januari 2016.

Bezoek Rosengart Museum

Geschreven: 11 oktober 2015

Op zondag 8 november is er een bezoek gepland voor leden aan het Rosengart Museum in Bedburg, Duitsland. De leden zijn via Afsrpeken.nl op de hoogte gebracht over informatie van het bezoek.

Nazomerrit voor leden

Geschreven: 31 augustus 2015

Op zondag 13 september wordt de nazomerrit voor leden gereden. De leden kunnen zich via afspreken.nl opgeven. Verzamelen is om 10:30 bij café Quatre bras in Steyl.

Zomerrit en BBQ voor leden

Geschreven: 22 juni 2015

Op zondag 12 juli 2015 wordt de zomerrit voor leden met hun partner gereden. De leden verzamelen om 11:00 uur bij Golfclub de Berckt in Baarlo en vetrekken daar om 12:00. De rit eindigt om ongeveer 17:00 uur in Belfeld waar aansluitend de BBQ voor leden gehouden wordt. Zie bij Agenda voor meer informatie.

Voorjaarsrit voor leden

Geschreven: 02 juni 2015

Op 17-5-2015 is de voorjaarsrit voor leden gereden. Circa 15 leden met auto’s en een aantal partners hadden zich opgegeven voor deze door Harry en Jan-Peter mooie en uitstekend uitgezette rit door het prachtige Peellandschap. De rit startte in Evertsoord en voer via Helenaveen, Griendtsveen, America, Horst, Klein Oirlo, Tienray, Swolgen, Broekhuizenvorst, Broekhuizen, Lottum, Grubbenvorst, Sevenum naar Kronenberg. We werden hartelijk ontvangen in gemeenschapscentrum Smelentos in Evertsoord waar eerst heerlijke koffie met vlaai genoten werd. Onderweg werd heerlijk geluncht bij Boscafé het Maasdal in Horst. De dag werd afgesloten bij Hof van Kronenberg in Kronenberg. Zie foto’s op de Foto pagina.

Toerrit voor leden

Geschreven: 16 mei 2015

Op zondag 17 mei wordt de voorjaarsrit voor leden gehouden. Zie de agenda voor details

2e workshop hardsolderen weer geslaagd

Geschreven: 22 februari 2015

Op 21 februari 2015 werd de 2e workshop hardsolderen gehouden. Workshopleider hardsoldeer Wiel gaf aan 13 leden ook deze keer geheel belangeloos en op gepassioneerde wijze tekst en uitleg over het hardsolderen, toegespitst op het restaureren van oldtimers. Iedereen kreeg opdracht om diverse werkstukken te maken, hetgeen de één beter lukte dan de ander. De workshopleider en gastheer die zijn uiterst geschikte locatie belangeloos beschikbaar had gesteld werden hartelijk bedankt, het was weer een leerzame en gezellige dag. Zie de fotopagina voor foto’s

2e Workshop hardsolderen voor leden

Geschreven: 20 januari 2015

Op zaterdag 21 februari is er voor de 2e keer een workshop hardsolderen voor leden. Onder deskundige leiding in een professionele omgeving leren de leden de basisprincipes en vaardigheden voor het hardsolderen van plaatstaal, aluminium, gietijzer en koper aan oldtimers. De leden zijn via afspreken.nl geïnformeerd.

Bezoek leden aan Classic Remise Düsseldorf

Geschreven: 20 januari 2015

Op zaterdag 24 januari gaan zo’n 18 leden met de bus naar de Classic Remise in Düsseldorf. In deze oude, tot museum omgebouwde remise, zijn prachtige oldtimers en classic cars te bwonderen. Het beloofd net als 4 jaar geleden een gezellige dag te worden.

Gewijzigde datum Clubavond Januari

Geschreven: 23 december 2014

De Clubavond van maandag 5 Januari 2015 is verzet naar donderdag 8 Januari 2015.

Activiteiten overzicht 2015

Geschreven: 07 december 2014

De clubactiviteiten voor 2015 zijn op de clubavond van 1 december vastgesteld. Zie Agenda voor de activiteiten en data.

Zomerrit met BBQ voor leden

Geschreven: 28 juni 2014

Op zondag 6 juli wordt de zomerrit voor leden gereden. De rit start om 13:00 bij Café Quatre-Bras in Steyl. Aansluitend is er een BBQ voor leden in Belfeld.

2 juni bedrijfsbezoek Smits Interieurs Venlo voor leden

Geschreven: 29 mei 2014

De leden clubavond van 2 juni. a.s. zal gehouden worden bij Smits Interieurs te Venlo (zie Agenda). De leden worden om 20.00 verwacht voor een rondleiding en presentatie. Daarna clubavond in de kantine van Smits.

Toerrit voor leden

Geschreven: 13 mei 2014

Op 18 mei is er een toerrit voor leden. Informatie is te vinden bij de Agenda. Leden die zich aangemeld hebben ontvangen deze ook per email en via Afspreken.nl

Taxatie oldtimers van en voor leden

Geschreven: 08 april 2014

Op 26 april is er vanaf 10:30 de mogelijkheid voor leden om hun oldtimer te laten taxeren. Zie het Forum voor leden voor meer informatie.

Enquete zeer positief

Geschreven: 23 maart 2014

In het kader van het eerste lustrum is er een enquete gehouden onder de leden. De uitslag was zeer positief: gemiddeld gaven de leden een 8,4 voor tevredenheid (laagste cijfer 7,5, hoogste cijfer een 10). De leden spraken zich positief uit over alle zaken zoals de clubavonden, de locatie, het bestuur, de activiteiten zoals toerriten, technische dagen, bedrijfsbezoeken en workshops. Een aantal leden gaven ook suggesties voor verbetering zoals het spontaan afspreken met leden in het weekend voor een babbel of een rit.
De resultaten zijn besproken tijdens de Algemene ledenvergadering op 10 maart en staan op deze website bij Leden – Ledenvergadering.

Algemene Ledenvergadering 10 maart

Geschreven: 09 maart 2014

Op maandagavond 10 maart 2014 begint om 20.00uur de Algemene Ledenvergadering. Behalve de formele agendapunten zal ook de uitslag van de Enquete besproken worden.

Bedrijfsbezoek ABC herstoffering voor leden

Geschreven: 13 januari 2014

Op maandag 3 februari zullen we onze clubavond houden bij ABC Herstoffering in Baarlo. Ferry van der Touw zal ons dan ook in zijn bedrijf rondleiden. Zie Agenda voor meer info.

Agenda en Activiteiten 2014

Geschreven: 08 december 2013

De agenda en het Acitiviteiten overzicht 2014 is tijdens de contactavond op 2 december besproken en staat inmiddels op de website. De leden zullen worden geënqueteerd over hun ervaring en wensen binnen de club.

Technisch dag voor leden

Geschreven: 08 oktober 2013

Op zaterdag 12 oktober is er weer een technische dag voor leden. Leden kunnen dan met hun auto terecht bij Ger en Gerrit voor advies en eventueel hulp. De koffie staat weer klaar bij Ger

Nazomerrit voor leden

Geschreven: 24 augustus 2013

De nazomerrit voor leden van zondag 15-9-2013 gaat niet door.

Geslaagde zomerrit voor leden

Geschreven: 15 juli 2013

Op zondag 14 juli reden ruim 20 equipes de zomerrit die dit jaar door Jos en Paul weer op voortreffelijke wijze was uitgezet. Het vertrekpunt was de Keramische Industrie Limburg in Tegelen. Daar werden we hartelijk ontvangen met koffie en frans gebak (quartorze Julliet). De tocht voer via Belfeld, Reuver, Beesel naar Swalmen. Doordat er in de route beschrijving stond dat we bij herberg De Bos links moesten ipv rechts naar de Boukoul, konden we al snel het eerste terrasje pikken. Ondanks dat we niets hadden afgesproken, werden we allemaal keurig op tijd voorzien van de bestelde drankjes en hapjes, chapeau voor Herberg de Bos! De tocht ging verder via Boukoul, Roermond, Horn, Buggenum, Neer, Kessel, Reuver naar Belfeld waar de dag bij Ger werd afgesloten met een BBQ.
Zie de Foto pagina-Toertochten voor foto’s

Zomerrit met BBQ voor leden

Geschreven: 09 juli 2013

Op zondag 14 juli wordt de zomerrit voor leden gehouden. 

Verzamelen dan vanaf 10:00 uur in Tegelen, adres: Venloseweg 9, op de parkeerplaats van de Firma “Kil”. Na de koffie en het bekijken van elkaars voertuigen, vertrekken de leden rond 11:00 uur en rijden dan een mooie route van ongeveer 75 km, De leden worden terugverwacht tussen 15:30 en 17:00 uur in Belfeld, voor de BBQ.

Algemene Leden Vergadering 4 maart

Geschreven: 24 februari 2013

Maandag 4 maart 2013 houdt de Oetlaotklep haar Algemene Ledenvergadering. Deze begint om 20.00 uur en is in Café Quatre Bras te Steyl. De uitnodiging en agenda zal zsm naar de leden gemaild worden. Aansluitend aan de vergadering is de normale verenigingsavond.

2e Workshop hardsolderen

Geschreven: 20 januari 2013

Op zaterdag 16 februari a.s. zal  Wiel Pijls een 2e workshop hardsolderen voor leden van de Oetlaotklep geven. Tijdens de druk bezochte workshop in oktober waren de leden zo enthousiast dat er bij de andere enorme belangstelling ontstond dat Wiel gevraagd en bereid gevonden werd nog een 2e workshop te geven.

Presentatie G&R Chroming and Restoration

Geschreven: 20 januari 2013

Tijdens de clubavond van 4-2-2013 al G&R Chroming and Restoration een presentatie geven over verchromen. Klik hier voor meer info op de website van G&R Chroming and Restoration.

Workshop hardsolderen

Geschreven: 14 oktober 2012

Op 27 oktober 2012 zal Wiel Pijls vanaf 10:00 uur een workshop hardsolderen voor leden geven. Wiel heeft zijn vakmanschap toepgespitst op de behoeften van het hardsolderen voor oldtimers. Zie de Agenda pagina voor meer informatie.

Technische dag

Geschreven: 29 september 2012

Op 13 oktober werd de 2e Technische dag voor leden gehouden. Kennelijk zijn de auto’s van de leden in goede conditie, want er had zich maar1 lid (Jan). Desondanks was de belangstelling zeer groot, veel leden kwamen gewoon effe langs voor een praatje. Gerrit had de handen vol aan de TR6van Jan. Die liep weer goed na afloop en Gerrit had ervaring gekregen met Stromberg carburateurs!

Mooie nazomerrit

Geschreven: 22 september 2012

Op 16-9-2012 werd de nazomerrit voor leden gereden. Een grote opkomst, ruim 30 leden met introduc(e)é’s reden in 16 auto’s een prachtige route van Quatre Bras in Steyl naar Ysselsteyn waar een groots nieuw oldtimer evenement werd gehouden. Ton introduceerde een nieuwe manier van route rijden: geen route beschrijving maar gewoon je voorganger volgen. Je moet daarbij wel de achtervolger in de gaten blijven houden en er op wachten als je hem uit het oog verliest. Dat werkt erg goed, als iederen zich er aan houdt natuurlijk…. Het weer was fantastisch, de route prachtig. Op de terugweg werd nog even gepauzeerd bij Natuurpoort de Peel in Deurne. Zie de Foto’s Pagina voor een indruk.

Zomerrit met BBQ voor leden

 Geschreven: 14 juli 2012

Op 15 juli 2012 reden 14 oldtimers de zomerrit voor leden. Jan-Peter had een mooie rit van bijna 100km uitgezet naar Grashoek en Roggel en weer terug. Gelukkig bleef het bijna de gehele rit droog. Toen de BBQ begon viel het er echter met de bakken uit. Ondanks dat was het toch weer een gezellige dag

Workshops Lassen zeer geslaagd

Geschreven: 16 januari 2012

Op 14-1-2012 volgende de eerste en op 22-1-2012 de 2e groep leden van de Oetlaotklep de workshop Lassen van en bij Jan Breuer. Jan had de workshops goed voorbereidt. Samen met Eric, één van zijn beste lassers legde hij de principes uit van het MIG en TIG lasssen waarna Eric het lassen voordeed en de cursisten zelf aan de slag gingen met werkstukjes. Het was een zeer leerzame en gezellige ochtend. Zie de Foto pagina voor foto’s. Inmiddels zijn daar ook foto’s gepubliceerd van de eveneeens geslaagde Workshop dashboard fineren van Gerard.

Activiteiten 2012

Geschreven: 15 november 2011

De agenda voor 2012 is bijgewerkt. Zie ook het activiteitenoverzicht bij de Leden Pagina.

Technische dag voor leden

Geschreven: 20 september 2011

Op zaterdag 1 oktober houdt de Óetlaotklep weer een technische dag voor leden. Leden kunnen dan vooraf technische problemen met hun oldtimer aan de deskundigen Ger en Gerrit kenbaar maken en op zaterdag hiervoor advies en hulp krijgen om deze te verhelpen. Zie de Agenda voor locatie en tijd.

Zomerrit voor leden

Geschreven: 13 juni 2011

Op zondag 3 juli organiseert de Oetláotklep een toerrit voor clubleden en introduc(é)s. Opgave vóór 16 juni bij Jos Mulders of Roy Steegh. Voor meer informatie zie Agenda.

Voorjaarsrit Oetlaotklep

Geschreven: 27 mei 2011

Zondag 29 mei zal er weer een rit plaatsvinden van Oldtimer en Klassiekervereniging de Oetloatklep. De startplaats is dit keer Parkhotel Horst (Tienrayseweg 2, 5961 NL Horst 077- 3976000) gelegen langs de A73 zouden, afslag Horst Noord. We beginnen te rijden rond 10.30u en de totale lengte van de route is ca. 110 km.  De tocht zal ons door het Limburgse en Brabantse landschap voeren. Tijdens de rit zijn er genoeg diverse terrassen om even iets te eten of te drinken. Ook komen we verschillende tankstations op de route tegen voor de dorstige auto’s. De organisatie van de rit is in handen van Erik, Carlo en Hanno.

Activiteiten kalender

Geschreven: 06 april 2011

De activititeiten kalender is geüpdate. Zie Agenda en Leden (Activiteiten) pagina voor meer info.

Bezoek aan Küppers Carburateurrevisie

 Geschreven: 27 februari 2011

Op zaterdag 26-2-2011 bezochten 14 leden van de Oetlaotklep Classic Service Küppers in Linnich Duitsland (Website). De leden werden hartelijk ontvangen. De zeer ervaren en gepassioneerde heer Küppers leidde de leden door het bedrijf en gaf uitleg over de revisie van  carburateurs. Het bedrijf heeft veel ervaring op dit gebied en bezit uitgebreide documentatie en orginele meet- en afstelgereedschappen vanaf het begin van de fabricage van carburateurs van zeer vele merken. De rondleiding werd afgesloten met een heerlijke kop soep met broodjes. Zie de Foto Pagina (Activiteiten) voor foto’s.

Toertocht voor leden door Groot Venlo

Geschreven: 03 oktober 2010

Op zondag 3 oktober reden ruim 20 leden met oldtimer de toertocht door Groot Venlo. De tocht voer over mooie landelijke weggetjes en soms door de voormalige gemeenten die stadsdeel zijn van de gemeente Groot Venlo. Bij de Proeverij van de bierbrouwer Hertog Jan werd in een stemmige Oktober Bierfest entourage gemeenschappelijk de lunch genoten. Dankzij de mooie route, uitgezet door Paul en Loek en het mooie nazomer weer, was het weer een heerlijke rit. Waarschijnlijk de laatse voordat de karretjes weer op winterstalling gaan. Zie de Foto Pagina voor foto’s.

Geslaagde toertocht voor jeugdige nierpatiënten

Geschreven: 22 september 2010

Op zaterdag 18 september hebben 23 leden een toertocht gereden met jeugdige nierpatiënten en hun familie. De Commissie van de Jeugdige Nierpatienten (0 – 18 jaar) van de Nierpatienten Vereniging Nederland (NVN) organiseert jaarlijks op Kasteel de Berckt in Baarlo een informatief en ontspannen weekend voor jeugdige nierpatiënten en hun familie. Deze Commissie had “de Oétlatklep” benaderd om voor de jeugd en hun familie een ontspannen rit in de omgeving van Baarlo te rijden. Hoewel “de Oétlaotklep” een prachtige route in en rond Baarlo had uitgezet, kon deze niet gereden worden omdat onverwacht de Napoleonsbaan was afgezet wegens onderhoudswerkzaamheden. Dat mocht de pret niet drukken, de rit ging via de Stuw langs de Maas naar Neer en terug. Zie de Foto Pagina bij Toertochten voor enkele foto’s die genomen zijn.

Mededelingen voor leden

 Geschreven: 22 juni 2010

De Stadstoerrit op 4 juli voor leden gaat i.v.m. te weinig deelnemers niet door. Er wordt een nieuwe datum gepland. De technische dag voor leden op zaterdag 19 juni was weer een succes. Vele leden werden deskundig geholpen door de specialisten Gerrit en Ger. Ger leverde wederom de ruimte en de middelen en een lekkere bak koffie.

Technische dag voor leden

Geschreven: 07 juni 2010

Op zaterdag 19 juni 2010 organiseert De Oetlaotklep voor de tweede keer een technische dag voor leden. Vanaf 11.00 uur kunnen leden dan met hun auto een technisch probleem voorleggen aan een aantal deskundigen. Volledige reparaties worden niet uitgevoerd, maar leden krijgen dan een aantal tips waar ze verder mee geholpen kunnen worden. Opgave van auto merk, type, bouwjaar en probleem vooraf bij Ger Basten is gewenst, liefts per e-mail. Locatie Ger Basten.

Bezoek leden aan Classic Car Venlo

Geschreven: 16 mei 2010

Op maandag 31 mei kunnen leden met hun oldtimer gezamelijk Classic Car Venlo (voorheen Niessen Grubbenvorst) bezoeken. De leden zullen gezamenlijk met hun oldtimers een rit rijden naar Grubbenvorst waar zij het bedrijf Classic Car Venlo kunnen bezichtigen.

Toerrit voor leden

Geschreven: 14 mei 2010

Op zondag 16 mei organiseerden Jeroen, Ton en Ton de toerrit “De omweg van Steijl naar Baarlo” voor leden. 16 equipes reden door het prachtige buitengebied van Maasbree, Helden, Griendsveen, Helenaveen en Baarlo. Zie de Fotopagina voor foto’s

Bezoek leden aan VMR

Geschreven: 30 maart 2010

Op 19 april bezochten 15 leden de Venlose Motoren Revisie. Het was een zeer leerzame en gezellige avond. Zie de foto’s op de Pagina Foto’s/Activiteiten

Bezoek LMT Tegelen

Geschreven: 24 januari 2010

Op zondagmorgen 24 januari 2010 hebben een groot aantal leden het bedrijf LMT (Lucht Milieu & Techniek) van clublid Jan Breuer in Tegelen bezocht. Jan en zijn vrouw Helma ontvingen de leden zeer gastvrij met koffie en vlaai. Daarna toonde een zeer enthousiaste Jan de specialiteiten van het bedrijf aan de geïnteresseerde leden. Zie de foto’s op de Foto pagina.

Geslaagde eerste Technische dag voor leden

Geschreven: 24 oktober 2009

Op zaterdag 24 oktober 2009 was de eerste technische voor de leden. Met recht een geslaagde dag te noemen!
Ondanks de minimale aanmeldingen vooraf is er een behoorlijke opkomst geweest van leden die het toch leuk vonden om even een kijkje te komen nemen met of zonder klassieker. Daarom zal er zeker een volgende technische dag zal worden georganiseerd ergens in het voorjaar van 2010. Kijk op de fotopagina bij Aktiviteiten voor enkele foto’s genomen tijdens de dag.Helaas moest de Cadillac van Carlo voor de helft buiten blijven tijdens de werkzaamheden aan de KM-teller aandrijving! 

Met dank aan Gerrit Hillen die toch weer diverse probleempjes feiloos heeft weten te verhelpen aan diverse klassiekers en aan Ger Basten voor zijn gastvrijheid en de lekkere koffie!
In ieder geval voor herhaling vatbaar.

Gerrit bij de TV Makelaar

 Geschreven: 02 oktober 2009

Gerrit Hillen is met zijn Cadillac te zien op TV bij de TV Makelaar op 27 oktober om 20.30 uur op RTL 4

Website online

 Geschreven: 24 september 2009

Welkom op de website van Oldtimer en Klassieker Vereniging De Óetlaotklep. De site is pas nieuw en zal in de komende tijd worden uitgebreid. Veel dank aan de ontwerper Marc Hurkens (Marcand, www.marcand.nl) en de realisator Giel Kusters (Seogi, http://www.seogi.nl/).

Oprichting vereniging

 Geschreven: 24 september 2009

Ruim een jaar geleden namen Peter de Groot, Gerrit Hillen en Sjra Frings het initiatief voor het organiseren van bijeenkomsten voor liefhebbers van oldtimers en klassieke auto’s. Na een lange periode van drukbezochte, informatieve maar ook gezellige avonden, heeft een grote meerderheid zich uitgesproken voor het oprichten van een officiële Vereniging. 

De Vereniging is opgericht op 8 juni 2009 en bestaat momenteel uit 33 leden. Het doel van de Vereniging is om haar leden de mogelijkheid te bieden om kennis, informatie en ervaring betreffende motorvoertuigen, welke uit historisch oogpunt in stand worden gehouden, met elkaar te delen en sociale activiteiten te organiseren die hiermee te maken hebben. 

Elke eerste maandag van de maand zijn er contactavonden waar leden kennis, ervaring en informatie kunnen uitwisselen. Daarnaast worden er technische bijeenkomsten en toertochten georganiseert en beurzen, workshops, cursussen e.d. bezocht. Interesse? Loop eens binnen op onze contactavond, elke eerste maandag van de maand vanaf 20.00 uur in Café Quatre Bras, Roermondseweg 64, 5935AC Steyl of stuur een e-mail naar info@oetlaotklep.nl