Agenda

U kunt zich afmelden via : info@oetlaotklep.nl

Beste Leden van de Oetlaotklep,

Omdat we geen zekerheid hebben over de duur van de Corona situatie, hebben wij besloten om ALLE activiteiten; het gehele jaarprogramma van 2020 op te schorten naar 2021. 
Dus we annuleren het programma zelf niet, maar we schuiven alle activiteiten alleen op naar de toekomst, totdat de overheid de veiligheidsmaatregelen weer opheft en bijeenkomsten weer toestaat.

We vragen de Leden wel, indien nodig, om op afstand met elkaar in contact te blijven, via e-mail, de Whats-app Groep of anderszins, om toch binding met elkaar te houden, bijv. t.a.v. uitwisselen van informatie bij het klussen, reparaties, hetzoeken van onderdelen of anderszins.  
We vertrouwen op jullie begrip en medewerking in deze, waarvoor reeds onze dank.Voor eventuele vragen, verwijzen wij jullie naar de Website; via het gebruikelijk e-mail adres.

Met vriendelijke groet,
Namens het Bestuur, Jos

Tja en wat ga je nu doen met je extra tijd? De een duikt onder zijn klassieker en de ander gaat een stuk rijden. Maar er zijn ook leden die doordraaien.

Stem eens af op Gerrit’s Jukebox uurtje en vraag een verzoekplaatje aan.
Gerrit’s positieve manier om met de Covid-19 periode om te gaan heeft al tot een vaste schare van luisteraars op Facebook geleid. Lees maar eens het volgende artikel:https://magazine.puiklokaal.nl/puik-2017/verhaal-jukeboxtime/

U kunt zich afmelden via : info@oetlaotklep.nl