Agenda

U kunt zich afmelden via : info@oetlaotklep.nl

Beste Leden,

In lijn met de richtlijnen van de overheid mogen de clubavonden weer georganiseerd worden. Aangezien dit een binnenaktiviteit is, is een geldige QR code noodzakelijk. Vergeet dus niet om deze aan te maken en je Id-bewijs mee te nemen. Bij binnenkomst zullen deze gecontroleerd worden.

Blijf gezond!!!!

Evenement details:

 • ma
  01
  nov
  2021

  Clubavond

  20:00De Vriendenkring
  Beste leden,
  Goed nieuws... We hebben een nieuw 'onderkomen' gevonden voor onze maandelijkse club avonden!
  Café-Zaal-Terras 'de Vriendenkring' te Steyl.
  Arnoldus Janssenstraat 64, 5935 BT te Steyl
  Aanvang 20:00h met inloop vanaf 19:30h.
  Wij kunnen als vereniging daar terecht op de vertrouwde eerste maandagen van de maand (m.u.v. eventuele feestdagen).
  Eigenlijk onder dezelfde voorwaarden zoals wij die hebben gehad bij Quatre-Bras, op basis van de genuttigde consumpties door onze leden.
  Een fijne 'warme' zaal met goede akoestiek die niet te groot maar ook zeker niet te klein is. De ruimte bevat voldoende tafels en stoelen en heeft een beamer met projectiescherm waar we gemakkelijk presentaties kunnen delen.
  Drank wordt opgenomen en bezorgd en wordt per persoon op een 'eigen' bierviltje geregistreerd. Leden rekenen bij vertrek af aan de bar.
  We hebben bij goed weer aan de voorzijde van het pand een prachtig schaduwrijk terras ter beschikking en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
  Al met al een prachtige locatie, ruimer van opzet en zeker toekomst bestendig!
  Gezien de huidige- en landelijke richtlijnen rond Covid-19 met betrekking tot toegang tot de Horeca is het tonen van de QR-code uit de CoronaCheck-app wel verplicht! 
  Mede namens het bestuur,
  Met vriendelijke groet,
  Ger Basten


Stem ook eens af op Gerrit’s Jukebox uurtje en vraag een verzoekplaatje aan.
Gerrit’s positieve manier om met de Covid-19 periode om te gaan heeft al tot een vaste schare van luisteraars op Facebook geleid. Lees maar eens het volgende artikel: https://magazine.puiklokaal.nl/puik-2017/verhaal-jukeboxtime/

U kunt zich afmelden via : info@oetlaotklep.nl