Clubavond 6 juli 2020

Afmeldingen: Gerrit Hillen, Dennis Case, Ton Schreurs, Peter de Groot, Ad Mathijs, Ambrous Kersten, Jo Muller.

1st Open Air Meeting

Na 3 maanden te hebben “stilgelegen” zijn we met ruim 30 Leden te gast op het Buitenverblijf van Hans Hendericks in Venlo, waarvoor nogmaals onze dank!
Het was een 1e opzet om elkaar weer in het echt te ontmoeten; dit kon in de buitenlucht met de gepaste afstand.


*Het Bestuur zal op korte termijn een bestuursvergadering houden om te bespreken hoe, wanneer en in welke vorm we de opgeschoven activiteiten weer kunnen hervatten.
*Leden gaven aan dat wellicht een rit met picknick tot de mogelijkheden kan behoren; andere clubs zijn daar ons reedsin voorgegaan. 
*Ook zou het wellicht kunnen om de technische dag weer op te pakken, immers komen leden door de dag verspreid aan en kan een ieder de gepaste afstand wel handhaven, zoals ook op maandag 6 juli jl.
*Ger zal binnenkort contact opnemen met Walter de Moor over een eventuele andere ruimte in Tegelen. Overigens, door de leden wordt de locatie bij Hans zeer gewaardeerd en dit sou m.i. ook nog wel op maandag 03 augustus kunnen. We komen hier nog op terug.
*Zondag 02 augustus is er een oldtimertreffen nabij Cafe “De Elze” in Hout-Blerick, dit ter info voor evt. geïnteresseerden.
*Henk Brauer zou graag een presentatie willen houden over zijn belevenissen aangaande oldtimers tijdens de Coronatijd, op een van onze praatavonden in de wintermaanden.
*Rondvraag:  enkele leden stelde vragen over de voort te zetten activiteiten; we hebben hierover al over gesproken inde vergadering en dit wordt op korte termijn bekeken, zie voorgaande punten.Benno Kroese en Geert Beurskens gaven aan dat er op verschillende locaties Taxatiemogelijkheden zijn. Zij geven dezeinfo door aan Erik en dan zal op onze website de nodige informatie hierover worden gepubliceerd.
Rond 09:15 uur was de sluiting van de vergadering en aanvang informeel samenzijn onder het mooie avondrood.
E I N D E   V E R S L A G 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *