Clubavond maandag 7 oktober 2019

– Opening vergadering om 20:07 uur.

– Afmeldingen:  Jan Kusters, Jean van Hameren.

– Op 15 sep. 2019 zijn we met onze Club na de najaarsrit winnaar geworden in een vragenronde voor de Slimste Club. Met dank aan het panel Dennis Case en Ambrous van Kesteren.

-Op zaterdag 5 oktober hadden we weer onze Technische Dag. Deze is druk bezocht en veel problemen zijn, het zij opgelost, dan wel is er advies gegeven over de te nemen stappen.
Gerrit geeft nog een aanvulling en toelichting op de voertuigen die deze dag zijn aangeboden voor reparatie. Gerrit geeft nog even aan dat het niet de bedoeling is om groot onderhoud uit te laten voeren, daar is de technische dag niet voor bedoeld. 

RONDVRAAG:
-Ton Schreurs heeft nog een vraag over E10, Gerrit geeft hierover uitgebreide adviezen en verwijst zo nodig naar de dealer of naar een betrouwbare site van bv. ANWB, BOVAG, KNAC etc.
-Geert Beurskens vraagt of er interesse is om een Man uit Breda te laten komen om over een zeer grote verzameling Matchbox  model-auto’s te komen praten. Met handopsteking is hiervoor door de meerderheid positief op gereageerd.
-Peter de Groot had nog een oplossing voor een bepaalde kit te gebruiken bij het afdichten van een onderdeel voor de auto van Hans Hendriks.

AFSLUITING:  Van het officiele gedeelte van de vergadering en we geven het woord aan onze Gastspreker Jos Joosten uit Venlo.  Hij geeft een presentatie over het product WD-40.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *